27 Haziran 2012 Çarşamba

Buda Melisa'nın minik, güllü tütüsüü:))))




                                      İşte buda Melisa'nın 2 renkli,güllü doğum günü tütüsü..
Tütülerede  bahar geldi :)) Güllü tütüler cıvıl cıvıl oldu. Taçlarda güller bellerde güller aman Allahım bunun içinde ,1 yaşında, bıcır bıcır bir kız düşünemiyorum yani :)))))
Melisa'ya fuşya ve bebek pembesi kristal tülden çok cici bir tütü yaptık.Beline de kocaman bir gül kondurduk :)) T.shirt'ünün üstüne parlak taşlarla Melisa'nın ismini yazdık. Saç aksesuarı için Melisa daha çok küçük olup tac takamayacağından dolayı  pembe saç  bantını , yine eteğin beline kullandığımız gül ile süsledik.Çok da güzel oldu sanırız.Melisa'nın tütüsü ile çekilmiş resimlerini merakla bekliyoruz.

                                 İYİKİ DOĞDUN MELİSA NİCE SENELERE

İlayda'nın fuşya tütüsü




                                           İlayda için hazırladığımız gül detaylı fuşya tütü takımı....
Herzamanki gibi etekğimizde kristal , fuşya tül ,beline ise parlak satenden kurdela kullandık.Diğerlerinden farklı olarak kemer süsü için kurdeladan fiyonk yerine, ilayda'nın annesinin isteği üzerine yine fuşya renkli gül kullandık.T.shirt üzerine parlak taşlarla ilayda'nın adını yazdık ve son olarak tacımızıda eteğin beli için kullanmış olduğumuz fuşya gül ve tüğ ile süsleyerek takımımızı tamamladık.
                                              

25 Haziran 2012 Pazartesi

Berra'nın son tütüsü Hello kitty'li lila tütü......





                                      Son olarak Berra'nın Hello Kitty'li lila tütüsü...

İşte buda Berra'nın kına tütüsü:)))


















                       Buda Berra'ya  kına gecesinde giymesi için hazırladığımız kırmızı kına tütüsü:))
Kına konseptinde etek için kristal tül ve flok baskılı tül olarak 2 farklı tül kullandık.Berra hanım 3 takım tütü isteyince bir tanesi farklı olsun istedik.Eteğimizin üstüne hazırladığımız t.shirt'ü  uğur böceği figürü ve kırmızı çiçeklerle süsledik.Ve yine Berra hanım'ın isteği üzerine süslü , tüğlü  bir tac ile takımımızı tamamladık.

Berra'nın şeker pembe düğün tütüsü

Berra şeker pembe tütüsü ile çok mu çok şeker oldu.

Buda ben Berra'nın Berra gelinin resmini çekerken :))))))))))



Düğünün sonunda Berra bitik bir halde :)

Berra ve ben





Canım kuzenim'in dünyalar güzeli kızı Berra'ya Amcasının düğününde giymesi için hazırladığımız tütlerden düğün tütüsü.






Berra tütü aşığı, annesi ondan fena :)))))) eee durum böyle olunca bir düğüne 3 takım tütü oldu.İşte buda düğün için hazırlanan şeker pembe düğün tütüsü.Pembe kristal tülden yapmış olduğumuz eteğimizin üstüne kararsızlıktan dolayı hem uzun , hem kısa kollu 2 adet body hazırladık.Takımı Berra hanım  süslü taç sevdiği için tüğlü kurdelalı bir tac ile tamamladık. Berra düğünde tütüsü ile çok hoş görünüyordu.Malum kuzen olunca bizde düğünde hazır bulunduk.:)))

14 Haziran 2012 Perşembe

Deniz'in korsan tütüsü ....





En hızlı hazırladığımız ve en değişik tütü takımımız desem yalan olmaz.
Oya hanım'ın kızı Deniz'in doğum günü için son anda prenses olmaktan vazgeçip korsan olamaya karar vermesi ile , işte olabilecek en kısa zamanda hazırlanan korsan tütüsü....Korsanlarda tütü giyermi demeyin yaptık oluyor :)))Oya hanım'ın isteği üzerine eteğimizde dört farklı renk kulladık.Kemeri için fuşya saten kurdela tercih ettik ve beline siyah ve fuşya saten kurdelalar ekledik.Sıcak havalardan dolayı eteğimizi üzerinde taşlarla işlenmiş kurukafa figürleri olan askılı atlet  ve yine bir yanında taşlı kurukafa figürü diğer yanında renkli tüller sarkan banasıyla tamamladık.Umarız beğenirler.
NİCE YILLARA KÜÇÜK KORSAN







13 Haziran 2012 Çarşamba

Selin hn ın Ayaz bebek hazırlattığı yeni doğan tulum takımı...


                          Ayaz bebek için hazırlanan 'balonlu ayıcık' konseptli yeni doğan tulum takımı..


                                           Ayaz bebeğin oyuncağı eldivenleri ve şapkası :)

                                  ve hediye hazır Ayaz ı bekliyor ;)

     Tasarımı sevgili arkadaşım Besteye ait olan ve Ayaz bebek için hazırlanan yeni doğan tulumumuz  hazır.:)))) Tulumu süslemek için bir elinde Ayaz bebeğin ismini taşıyan balonları diğer elinde vazgeçemediği bal kavanozu ile sevimli bir ayıcık düşünüldü.Ayaklarda ve tulumun eldivenlerinde minik patiler, şapkasında 2 küçük kulak veeee son olarakda yedek eldivenlerinde bebeğimizin baş harfini kullandık.Oyuncak ayıcığıda unutmayalım.:))))) Bizce bu tulumun içinde Ayaz bebek çok sevimli görünecek.
Selin hanım'a  Ayaz bebeğe özel bir hediye vermek için bizi seçtiğinden dolayı burdan teşekkür etmek isteriz.

                                                HOŞGELDİN AYAZ BEBEK......

12 Haziran 2012 Salı

Doğum günü sırası oğluma geldi.......


 İşte oğlum ve ben.....




                                                    


       Uzun ve sabırla bekleyişlerden sonra çok şükür 5 yaşına girdik.Yaklaşık 10 gündür parmak hesabı yapıyoruz ve nihayet 0 ra ulaştık :))))))   İşteeeee çok yoğun geçen bu günlerde tütülerden fırsat bularak ,oğlumun özel isteği üzerine , neredeyse 1 gecede hazırladığım, kabhi'li korsan t.shirt'üüüü ve Mehmet Ömer.......  Sonuç Mehmet için mükemmel. EEEE ne kadar yorulsakta sonuç en değerli varlıklarımızı mutlu ettiğinde yorğunluk bir anda unutuluyor. Bu konuda bütün annelerin hem fikir olduğunu düşünüyorum.
          İYİKİ DOĞDUN BİTANEM, İYİKİ VARSIN ,SAĞLIKLI, SIHHATLİ NİCE SENERE



     Annen.